dinsdag 8 mei 2012

Terug van weggeweest

Het is een paar weken stil geweest op ons blog. Martijn is vertrokken naar Zuid-Afrika waar hij de komende 3 maanden een minor volgt voor zijn studie op de locatie van Stenden in Zuid-Afrika. Ik heb die kans aangegrepen om dat land te bezoeken omdat ik graag wil weten waar mijn zoon terecht komt. Daarnaast was het natuurlijk een prachtige gelegenheid om een kijkje te nemen in Zuid-Afrika, dat niet alleen overweldigend natuurschoon biedt, maar me ook fascineert door zijn cultuur en historie.

Inmiddels is Martijn begonnen aan zijn studie daar, en ik ben weer thuis, nog een nagenietend van (en peinzend over) wat ik heb gezien en beleefd. Ik  heb de draad van mijn werk weer opgepakt en zal vanaf vandaag ook weer gaan schrijven in dit blog. Martijn zal voorlopig waarschijnlijk geen bijdrage meer aan leveren: hij heeft het druk met zijn studie en natuurlijk ook met het leven in zijn nieuwe omgeving.

Ik ben van plan om - net als voorheen - in de lesweken 3 dagen per week een blogpost te publiceren. Op welke dagen ik ga publiceren weet ik nog niet: dat zal afhangen van de inspiratie die ik opdoe en van de tijd die ik heb. Je zult dus niet meer elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag hier een blogpost vinden, maar op 3 (wisselende) dagen van de week.

3 opmerkingen:

Pierre zei

Welkom terug Margreet! :-)

Florina Blokland zei

Fijn je weer hier te 'zien' Margreet. Nagenietend van je reis. Wat goed dat je het land bekeken hebt, om een indruk te krijgen van je zoon's omgeving de komende tijd.
Ik kijk weer uit naar je blogs, maar leg jezelf niet teveel druk op!

m2cm zei

@Florina,
Bloggen kost me inderdaad veel tijd, maar het levert me veel op. Het helpt me om de dingen die ik tegenkom op een rijtje te zetten en als ik dat heb gedaan vult het de gaten in mijn geheugen. Die extra 'harde schijf' kan ik best gebruiken ;-)