woensdag 8 december 2004

Site over dans

Trots was ik afgelopen donderdag op de makers van de site "Dans maar", de website die de hoofdprijs won bij ThinkQuest Docent en Student 2004. Ze hebben er twee volle jaren keihard aan gewerkt om dit resultaat te krijgen. De site zit didactisch sterk in elkaar, is interactief en mooi vormgegeven. De vakjury gaf het volgende commentaar:

"Een site die in alle opzichten goed in elkaar zit. Het design is erg mooi en de interactiviteit is geweldig. Erg leuk dat je zelf een voorstelling kan maken. De mogelijkheid om zelf een voorstelling te maken is goed gemaakt, zonder handleiding laat je iemand met goede verhouding van beeld, tekst en interactie iets leren over dansen. Inhoudelijk is de site heel sterk en compleet. Minpuntje: Er staat veel informatie die op beperkte kleine vlakken in het scherm bij elkaar gebracht zijn. Er had meer ruimte gepakt kunnen worden. De toepassing van techniek is heel bijzonder. Jammer dat er vooral aandacht is besteed aan klassieke en moderne dans en niet aan de andere soorten dans. Misschien iets voor de toekomst? Ook was het leuk geweest als de plaatjes in de tekst hadden gestaan, die maakt het geheel nog wat speelser. "

Overzicht van de andere winnaars van ThinkQuest Docent en Student 2004, van de winnaars van ThinkQuest Scholier 2004 en die van ThinkQuest Beroepsgericht 2004 zijn te vinden via de ThinkQuest-site.

Geen opmerkingen: