vrijdag 17 november 2006

Storing

De afgelopen dagen heb ik problemen om Blogger te bereiken, waardoor ik geen nieuwe berichten meer kan posten. Ik werk nu vanaf een andere p.c., en daar kan ik Blogger wel bereiken. Ligt het aan mijn p.c., of is Blogger gewoon tijdelijk onbereikbaar?
Overigens lukt het mij ook al een tijdje niet om bij Google.com te komen. Ik kan wel op de Nederlandse site van Google komen, maar de Amerikaanse is voor mij onbereikbaar. Heeft iemand een tip wat ik kan doen?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

je kan je cookies wissen. goede kans dat het probleem dan is opgelost. voor de zekerheid zou je ze eerst naat een alternatieve plaats kunnen kopieren, dan testen en daarna beslissen of je ze definitief verwijderd.
succes,
eelke.

Emile zei

Op de google.nl site staat rechts onder het invulvuld "google.com in english", dan kom ik wel op de com site. Anders wordt ik ook direct geredirect naar de .nl site.

Edwin Mijnsbergen zei

Krijg je ook een foutmelding?

Margreet-ICT en Onderwijs zei

Dank voor alle tips. Het is echt heel fijn om te merken dat mensen met me meedenken!
Op dit moment kan ik gewoon weer overal komen. Het probleem blijkt te liggen in de netwerkinstellingen. We hebben de p.c.'s eerst aan een ander netwerk gekoppeld, en toen bleek dat alles het daarmee gewoon deed. Dus is er wat gerommeld in ons eigen netwerk. Dat moest toch gebeuren, want we hebben sinds kort telefonie en internet gecombineerd, maar hadden de telefoon nog niet aan de praat gekregen. Het is nog niet duidelijk wat nu precies de truc is geweest, maar nu heb ik dus wel weer overal toegang. Het ligt dus niet aan de cookies (die had ik ook al gecontroleerd) en niet aan mijn voorkeursinstellingen bij Google, maar in het netwerk. Ik hoop dat nu alles blijft werken zoals het moet, want ik mis het wel, als ik niet bij mijn blogje kan!