donderdag 22 maart 2007

2006 FIFA World Cup Germany PSP

afbeelding FIFA World Cup Germany PSPFIFA staat vooral bekend om zijn voetbalspellen. Dat is niet zo maar. Behalve dat de voetbalgames die FIFA maakt ontzettend professioneel eruit zien, heeft FIFA ook de licentie en daarmee het alleenrecht op het uitbrengen van games met alle officiële feiten en cijfers zoals deze ook in de echte world cup en Europacup zijn. Dit maakt de FIFA voetbalgames zeer uniek en professioneel. Maar alles goed en wel. Je kan best wel een zeer mooie licentie hebben, maar maak je er ook een leuke game van? Dat is de vraag. En aangezien ik net mn psp binnen heb, heb ik maar eens 2006 FIFA World Cup Germany erbij genomen voor de PSP en ben aan de slag gegaan.

2006 FIFA World Cup Germany (FIFA) gaat over de wereldbeker die de Nederlanders uit Duitsland hadden moeten halen maar helaas voor ons niet deden. Nu krijg jij een kans om deze geschiedenis virtueel te gaan veranderen. Dit doe je door een volk uit de wereld te kiezen en met deze verschillende uitdagingen te voltooien. Bijvoorbeeld: scoor 2 goals, of: zorg dat je in ieder geval 50% balbezit hebt. Dit moet je dan zien te bereiken door allerlei verschillende strategieën toe te passen.

Je bent als het ware de benen van je spelers, je bepaalt waar ze heen gaan, en tot in de puntjes welke sstrategie er gespeeld word. Je bepaalt of iemand loopt, rent, passt, lobt, steekpasst of zelfs een chipshot geeft. In de verdediging bepaal je of je loopt, rent, tackled of slide. Genoeg mogelijkheden om iemand hard in te maken dus!

Spelen als:
- Je een goed voetbalspel zoekt
- Je het vervelend vond dat Nederland toch niet die wereldbeker mee naar huis nam


Niet spelen als:
- De net genoemde termen je niets zeggen
- Je nog nooit eerder een FIFA spel hebt gedaan
- Je een echt vernieuwend FIFA spel zoekt

Geen opmerkingen: