maandag 16 juni 2008

ICT in de praktijk

Eén van mijn opdrachtgevers is Stichting TQ-NL. De missie van Stichting TQ-NL is het stimuleren van onderwijs-innovatieve internetactiviteiten in het Nederlandse onderwijs. Zij doen dat door scholen in het basis- en voortgezet onderwijs subsidie te geven om projecten ten uitvoer te brengen Ook in het afgelopen jaar zijn met subsidiegelden van de stichting een aantal projecten uitgevoerd.

Aanstaande woensdag, 18 juni, zal er een afsluitende bijeenkomst waarbij leerkrachten/docenten en leerlingen met elkaar de projecten evalueren: wat ging goed en wat kon er beter? Hoe kunnen andere scholen de goede voorbeelden van deze pioniers navolgen? De bijeenkomst wordt ook bijgewoond door degenen die volgend jaar met geld van de stichting een project gaan uitvoeren. In de ochtend komen de VO-scholen bij elkaar; in de middag is de beurt aan de basisscholen.

Bij deze nodig ik iedereen uit om deze bijeenkomst bij te wonen, de goede afloop te vieren van de projecten van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de projecten die komend jaar worden uitgevoerd. Er zitten weer heel wat spannende projecten bij, zowel in het basis- als in het voortgezet onderwijs!

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van SURFnet in Utrecht. Wil je erbij zijn, stuur me dan even een mailtje dan zorg ik dat je een plaatsje krijgt.

Geen opmerkingen: