maandag 21 september 2009

Picnic Young: zien we elkaar?

Aanstaande woensdag mag ik naar Picnic Young, volgens de site 'de plek voor creatieve technologie en innovatie in het onderwijs'. Of het de enige plek is weet ik niet maar wat ik wel weet is dat er daar een heleboel leuke dingen gaan gebeuren. Zo is er een seminar 'Out of the box learning' dat gaat over leren buiten de educatieve context en geeft Kati London van Area/Code Games een presentatie. Ook Eric Rosenbaum van het MIT komt. Hij vertelt over hun project life long kindergarten waar o.a. Scratch en Picocrickets zijn ontwikkeld. Je begrijpt dat dat als gebruiker van Scratch en gelukkige eigenaar van Picocrickets mijn speciale interesse heeft!

Verder zijn er korte presentaties van IJsfontein, Omroep Gelderland en het 'h.a.n.g. plekken' programma van het NAI en er is een jongerenpanel.

Ik heb enorm veel zin om te gaan. Geef een seintje als jij ook gaat (er zijn nog kaartjes): wie weet kunnen we elkaar daar ontmoeten!

2 opmerkingen:

janien zei

Heel veel plezier! Ik had het programma ook al gezien: om van te watertanden! Maar ik lees bij jou en andere edubloggers gelukkig wel verslag?

Margreet-ICT en Onderwijs zei

@Janien,
Als ik bijzondere dingen zie waarover ik hier wat kan vertellen zal ik het zeker niet laten ;-)