maandag 4 oktober 2010

Kick-off MediaMachtig

logo MediaMachtigAls nieuwe organisatie wil je je natuurlijk graag voorstellen aan je potentiële klanten. Daarom organiseert MediaMachtig op woensdagmiddag 27 oktober een kick-off. Tijdens de kick-off wordt informatie gegeven over de mogelijkheden om bij het fonds subsidie aan te vragen voor een project: welke projecten komen in aanmerking voor subsidie, hoe worden de aanvragen beoordeeld, welke tegenprestatie wordt van scholen verwacht als ze subsidie krijgen?

De bijeenkomst vindt plaats op 27 oktober bij de Lerarenopleiding Basisonderwijs HU Domstad, op de locatie Koningsbergerstraat in Utrecht. Eén van de sprekers op de bijeenkomst is Remco Pijpers, directeur van Mijn Kind Online en bestuurslid van MediaMachtig. Hij zal ingaan op de mogelijkheden die media kinderen bieden. Vervolgens vertellen 5 leerkrachten hoe zij mediawijsheid inbedden in hun lessen: door leerlingen te laten schrijven op het web, door informatie in de klas te delen in een wiki, enz.

Het programma ziet er als volgt uit:
  • 14.00-14.30: inloop
  • 14.30-15.10: presentatie - MediaMachtig: subsidies voor mediawijze basisscholen
  • 15.10-15.50: presentatie – Remco Pijpers, directeur van Mijn Kind Online
  • 15.50-16.10: pauze
  • 16.10-17.00: Flitspresentaties: 5 leerkrachten vertellen hoe zij mediawijsheid integreren in de les.
Natuurlijk is er tijdens de kick-off ook gelegenheid om vragen te stellen en om nieuwe contacten te leggen. Iedereen is welkom: mensen die nieuwsgierig zijn wie of wat de Stichting MediaMachtig is, mensen die overwegen om voor dit schooljaar subsidie te vragen en mensen die daar nog even mee willen wachten, mensen geen subsidie willen aanvragen maar wel een handje willen helpen en Maatjes die een bijdrage willen leveren bij de uitvoering van een gesubsidieerd project.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan voor deze (gratis) bijeenkomst.

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven wat we doen en waar we te vinden zijn? Abonneer je dan op de RSS-feed van onze website, of volg ons via Twitter. Als er nieuws is, melden we dat via die kanalen!

Geen opmerkingen: