donderdag 2 juli 2009

Het einde van het blogjaar

Door: Martijn van den Berg
Dit blogje is namens mij het laatste blogje van dit schooljaar. Dit betekent dat de schoolvakantie voor de deur staat. Het is nu het einde van het derde jaar dat ik ben toegevoegd aan het weblog, en ik ben nog lang niet van plan te stoppen. Het is toch wel het meest interesante jaar geweest. Daarom in dit blogje een overzicht van het verleden, en een klein kijkje in de toekomst.

Afgelopen jaar begon met een grote review van Rock Band, waarvan de tweede versie toch wel een van de meest inspirerende spellen voor mij geweest afgelopen jaar. Ik heb afgelopen jaar het laatste beetje gameverslaving van mij afgeschud en heb daardoor een betere studiementaliteit gekregen. Dit was te merken aan het feit dat ik meer blogjes over school ben gaan schrijven. Het leukste aan afgelopen jaar vond ik de verschillende activiteiten waaraan ik heb meegewerkt. Het debat gaming en laaggeletterdheid, het helpen bij groeien door games, en het (van eind vorig schooljaar) spreken bij TeleTop. Hoogtepunt dit jaar was toch wel het winnen van de mediawijsheidsprijs, omdat dit een ongelofelijk mooie waardering was voor het hobbyen wat ik met dit blog doe.

Ik ben geslaagd voor mijn VWO, heb ik gisteren te horen gekregen. Dit betekent dat ik volgend jaar op de hotelschool in Leeuwarden zit. Dit weerhoudt mij er echter niet van te stoppen met bloggen. Ik heb een laptopje in Leeuwarden, en hopelijk kent mijn kamertje internet, dus van mij kan je volgend jaar blogjes over de vorm van onderwijs op mijn HBO opleiding verwachten, en blogjes over de ervaring van het studentenleven. Daarnaast ga ik ook proberen meer te doen met gastbloggers. Volgens traditie zal ik aan het begin van het nieuwe schooljaar een groot artikel schrijven over een game, en dit wordt dan ook waarschijnlijk de laatste review die jullie van mij gaan krijgen.

Dan rest mij nog om iedereen een prettige, zonnige vakantie te wensen.


2 opmerkingen:

Ron zei

Hoi Martijn,

Van harte gefeliciteerd met je VWO-diploma.

Groeten uit Tilburg!
Ron Zuylen

wrubens zei

gefeliciteerd met je diploma, en succes met je vervolgstudie.